Участници

Office Investments & Workspace Forum
6 April 2023 | Sofia Event Center

Антон Славчев

изпълнителен директор, Avison Young Bulgaria

Антон Славчев е изпълнителен директор на Avison Young за България и има над 18 годишен опит в областта на корпоративните недвижимите имоти. Той е квалифициран в различните аспекти на консултантските услуги с недвижими имоти, като е специализиран в отдаването под наем на офиси. 

През 2012 г.  създава „Славчев консултинг“, компания специализирана в консултантски и асет мениджмънт услуги за офисни сгради, която от 2021 г. предоставя своите услуги под бранда на Avison Young в България. 

От 2005 до 2012 година ръководи брокерския бизнес с офисни площи и бизнеспаркове в Colliers International Bulgaria, а също така и е член на европейската група на Colliers International за Офис брокерски услуги.

Неговите знания и опит в управлението на недвижими имоти допринесоха за успешното развитие и реализация на няколко значими проекта като Serdika Offices, Sofia Office Center, European Trade Center, Business Park Sofia и The Mark в Букурещ.

Участвал е в едни от най-големите и сложни сделки за наем на офиси в България. Той е висококвалифициран в договарянето на ключови условия и клаузи в наемните договори и е признат от пазара като водещ експерт по отдаване под наем на офисни площи.

Антон Славчев притежава магистратура по европейски бизнес от European School of Management (ESCP-EAP, Paris/Oxford) и Maitrise степен по икономика от University of Strasbourg. Предишният му трудов стаж включва различни постове в Alstom Transport и EDF в Париж, както и за Лондонския офис на Hartley Investment Trust.